diumenge, 22 de març del 2020

1r ESO - Setmana del 23 al 27 de març

Hola xicons i xicones:

Com de moment no podem seguir en contacte directe, farem ús d'aquest blog per tal de seguir a poc a poc en el nostre coneixement de la natura i concretament dels éssers vius.

La meua intenció és no posar-vos molta feina, però ens toca seguir avançant. En principi anirem fent uns qüestionaris d'autoavaluació¨sobre els que podreu vore les respostes correctes i els comentaris que puga anar suggerint per a cada qüestió, que en alguns casos seran d'activitats pròpies o bé de les que hi ha al llibre de text o d'alguna altra web.

Ànim i seguirem en contacte al llarg d'estos dies per a qualsevol cosa que necessiteu.

Sessió 1.
Si recordeu estem al tema 6 (La Biosfera) i estem en el punt 6 (els cinc regnes).


Recorda que els éssers vius poden fabricar el seu prop aliment a partir de matèria inorgànica i energia (bé procedent del Sol o bé d'altres compostos químics), anomenant-se autòtrofs, o bé obtenen l'aliment i l'energia a aprtir d'altres organismes vius o no, és a dir de matèria orgànica, rebent el nom d'organismes heteròtrofs.

Cal llegir la informació d'auqesta doble pàgina i omplir el qüestionari següent:
https://forms.gle/QMqqrt2onYXJinCd9

Sessió 2.
Heu de fer les activitats del llibre en la secció de repàs, al final de la unitat, que apareixen al següent enllaç, contestant en l'espai que hi ha per a fer-ho. Ànim.
https://forms.gle/XnxayWCPx9Fce8c17

Sessió 3.
https://forms.gle/UMr1vFPfo3zT8pVU6

Per als que no van vindre á l'escola el dia 13 de març vos deixe una activitat que vam fer. Els ue van vindre, vistos els resultats de les respostes, poden tornar a fer-la.
https://colegioabadsola-my.sharepoint.com/:w:/g/personal/sblasco_abadsola_com/EY4El16s4qxHpcllaQ2oqTIByygOt2jtie293GUYk6iwOw?e=7FiUyQ


ANEU PREPARANT-SE PER AL CONTROL LA PRÒXIMA SETMANA :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada